Andra matchen

Våra brasilianska motståndare CPH kom till start med bara en uppställning spelare. Efter halva första halvlek blev en av deras spelare skadad så de fick spela resten av matchen med en man kort. Vi kontrade mycket i början och Frida gjorde hattrick. Vi var klart bättre än våra motståndare även denna gång så det blev en ganska lätt seger. Andra halvlek var spel mot ett mål. Alla spelade bra och bidrog till vinst 19-4.

Vi gick direkt efter matchen och käkade chickenbits, ris och jättegod currysås. Därefter bestämde vi oss för att åka till Bergssjön istället för kusten i tidsbrist. 24 grader i vattnet och det var precis vad vi beövde. Nu har vi duschat och ska strax göra i ordning oss och åka iväg på invigning i Skandinavium.

Imorgon är första matchen kl. 16.00 och andra ~19.00.