Fredag

Idag gick vi upp och åt frukost och begav oss sedan med spårvagn till Valhalla för att spela våran sista gruppspelsmatch mot Sävehof. En kort stund in i matchen stod det 3-0 till dom och så fick vi en utvisning på köpet. Sävehof spelade tufft försvarsspel och kontrade mycket. Slutresultat 19-10. Detta innebär att vi kommer 2a i gruppen och ska imorgon vid 11-tiden möta 3an i grupp 5, som jag ser nu blev Åstorps HF. Vissa av oss har tränat tillsammans med dom på Sportscamp så det blir kul. Vi har även mött dom på Örebrocupen då det var mycket jämt men slutade i förlust till oss med någon boll.

Efter matchen tog vi spårvagnen hem och duschade, sedan åkte vi bort och åt jättegod kyckling och ris. Därefter åkte vi till Liseberg! Ellen som aldrig har vågat åkt en berg-och-dal-bana blev medtvingad i Balder och efteråt sa hon "Aldrig mer!". Vickan tänker aldrig mer åka Uppsvinget, vi drog med henne dit och hon skrek som om hon skulle dö. Haha. Josefin blev blötast idag när hon Julia Emma Ellen och Linda åkte Flumride. Efter 4-5 timmars åkande blev det dags för en hamburgare på Burger King.

Nu är det disco på schemat för vissa, vissa är kvar på Liseberg och vissa hänger på rummet med en godispåse. Sängdax kl. 12 idag.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Vetaborna

Lycka till i morgon, tjejer!!!



Kramisar från Veta

2009-07-04 @ 00:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0