Invigning

Efter middagen tog vi spårvagnen till Scandinavium för att gå på invigningen! Vi köpte popcorn och choklad och gick sedan och satte oss. Vi hade jättebra platser. Det spelades bra musik och man blev förvånad över hur många lag från olika länder som var med. 950 lag i 18 kategorier. Hela publiken (utom våran sektion) fick spela guitar hero genom att ställa sig upp med en färgadplast bit och skrika. Men det var häftigt att titta på iförsig. När vi kom ut så fick vi reda på att My hade tappat bort sin telefon och fick tillbaka den av en tysk spelare som ringde hem till dom. Eva ringde upp och pratade engelska och bestämde att träffas utanför Mc Donalds vid Scandinavium, och vips va den tillbaka! Vi gick bort till spårvagnshållplatsen utanför Scandinavium och där var det välldigt proppat med folk. Vi fick vänta några spårvagnar innan några av oss kom på. Resten tog en annan spårvagn och kom inte hela vägen. När vi sedan fick gå en bit så gick vissa på lite mer annorlunda sätt än andra, hihi.

Idag har vi fri lek fram till lunch! =) Vi gick upp vid halv 9 och har käkat frukost nu. De flesta ska till Heden och kolla på matcher fram till kl. 13.00 då vi ska äta. Sedan möter vi ett Österrikiskt lag kl 16.05 och Norge kl.19.00.

Idag verkar det som att Emma får stå över spel då hon har ont i halsen. Amanda kan spela? Lisa är också ett frågetecken pga benhinnorna.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0