Torsdag

Fri lek innebar att Emma Lisa och Ellen satte sig på spårvagn 6 men visste inte när de skulle gå av så de hamnade vid Chalmers högskola. De skulle till Heden.

Första matchen idag var mot ett Österrikiskt lag. Vi var sega innan matchen och dom spelade så långsamt att det var svårt att komma in i vårat vanliga tempo. Vi spelde på lite annorlunda underlag mot igår och det led till många tekniska fel, men lägena fanns där egentligen. Bra spel fram till det där lilla sista. Vinst 6-9. Försvaret var bättre än anfallet. Hanna gjorde ett straffmål genom lobb. Jullan gjorde mål i kryllat. Rosanna var suverän.

Efter den första matchen fyllde vi på med vatten, salt och lite mackisar. Efter det fick vi bråttom till fotografering. Kolla efter ett hål i strumpan på Josefin när ni får fotot. Sedan gick vi och kollade på RP killarna som vann.

Inför andra matchen bytte vi information med Örebro om våra motståndare. Vi fick reda på att dom spelade in mycket på linjen, vi valde därför att spela 6-0 försvar. Vi drog ifrån i början. Lisa kände sig bättre i benen så hon stod hela matchen. Första halvlek släppte hon bara in 2 mål och det var många limbollar! Amanda fick fart på benen och kontrade in ett par mål på raken. Vi gick till halvlek med 9-2. I andra halvlek trappade vi ner tempot en aning och det blev till slut en bekväm seger med 16-9. Skön match.

Nu laddar vi inför morgondagen då vi har en tuff match framför oss mot Sävhof. Gruppfinal.