Ankomstdag

Efter 4 timmars bussresa kom vi fram till Götet och partillecup. Vi släpade bort våran tunga packning till Centralstationen där vi väntade ca 1 timma på att Eva hämtade Gästkorten och fick information om boende och spårvagnar. Sen var det dax att ta spårvagn 7 eller 11 till Kortedalatorget för att bo på Vinga skola. När vi står på perrongen så kommer spårvagn 7 nästan direkt, åh bra! Tänkte vi. Emelie A, Ellen, Emelie T, Emma och halva Rosanna hann på innan den stängde dÅrarna. Emelie A fick panik men lugnades strax av ett telefonsamtal från Eva.

Eva: Går det bra för er?
Emelie: GAAH! SKA VI GÅ AV NÄSTA?? (panik)
Eva: Åk till Kortedalatorget.

Vi andra tog nästa spårvagn 11 och efter 17 minuter trång och svettig färd var vi framme. Jenny gjorde en "Linda" och sprutade Loka i hela spårvagnen först. ÅÅH PINSAMT!

När vi va framme fick vi inte gå in innan ledarna hade fått reda på alla regler. Vi spelare stod ute i den gassande solen och klagade. Sedan fick vi det glada beskedet att vi skulle bo på femte våningen och det fanns ingen hiss! Men det va en enkel match förr OSS starka Mantorpare att få upp packningen.

Efter en god Lasange till middag har vi mest softat och latjat lite boll, nu är det läggdax!

Match 9.40 mot IFK Örebro, sedan 12.00 mot CPH (Brazil).

Gött mos! Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0